Dolf is een hele enthousiaste fotograaf en heeft prachtige foto’s gemaakt op onze trouwdag. Wij hebben in de voorbereiding meerdere fotografen gesproken, maar we waren er eigenlijk gelijk over uit na onze eerste ontmoeting met hem: die doen we! We hebben altijd heel relaxed en vlot contact gehad per mail en telefoon, en een aantal keer persoonlijk. Dolf was altijd betrokken en meedenkend. Zelfs als toch-wel-een-beetje-control-freaks hebben we ons over de fotograaf dus absoluut nooit zorgen hoeven maken.

Daarnaast was Dolf ook nog eens de enige fotograaf die, toen we het vroegen, niet alleen wist wat tilt-shift fotografie is, maar het ook heel enthousiast aandurfde (zonder dit ooit eerder gedaan te hebben) zo’n lens te huren en in te zetten op de bruiloft.

Kortom, een hele fijne fotograaf voor je bruiloft, en we hebben hier een prachtig fotoalbum waar we nog graag in terugkijken!

Resi en Maarten
Je bent echt een fantastische fotograaf. De manier waarop jij je werk doet is een genot om na te kijken. De passie en plezier straalt er van af.
Ook onze gasten waren diep onder de indruk. Vaak hadden ze niet eens door dat je er was, en dat is denk ik een zeer mooi compliment.
Wij kunnen niet wachten om meer foto’s te zien!! Maar goed werk heeft wat geduld nodig. Dus we zullen je niet gaan stalken. Haha.
Nogmaals super bedankt!!!
Martine & Michael
[Tekst komt van een lieve kaart die ik kreeg toen ik de reportage afleverde] Dolf, We vonden het super jou erbij te hebben om onze bruiloft vast te leggen. De previews waren prachtig en maken ons héél nieuwsgierig naar de rest. Je bent professioneel, denkt mee en ook nog gezellig.
We raden je zeker aan als iemand een fotograaf zoekt.
Margriet & Pieter
Dolf is meelevend, invoelend, to the point (ook in zijn foto’s), pro-actief en hij stuurt de goede kant op.
De foto’s zijn boven onze verwachting, raak en mooi. Een absolute aanrader voor wie echte foto’s wil, over hoe het echt is/geweest is.
Een fijne herinnering op de gevoelige plaat!
Roesja & Mike
Als ouders van de bruidegom willen we je bedanken voor de mooie foto’s. We vinden ze schitterend! Heel artistiek. Precies op het juiste moment gekozen. We zouden je van harte aanbevelen.
We wensen je veel succes met je carrière als fotograaf.
Hartelijke groeten!
Eline & Vincent
Wij hebben genoten van onze bruiloft! De sfeer was ongedwongen en romantisch. Dolf stelt je op je gemak waardoor je soms haast niet door hebt dat hij aanwezig is. En toch krijg je de mooiste plaatjes van hem terug. Ons trouwalbum is prachtig en zeer professioneel opgesteld. Zo leuk om zo iets moois van onze perfecte dag als aandenken te hebben. Dolf bedankt!
Elise & Mathijs
Als Jos en ik opnieuw zouden trouwen zouden we absoluut Dolf weer vragen onze huwelijksfoto’s te nemen. Dolf is bij ons overgekomen als een ontzettend vriendelijk, rustig en ongedwongen persoon die oprecht in ons geïnteresseerd was. Zijn stijl als fotograaf vinden wij uiterst professioneel en creatief waarbij zijn enthousiasme zeer aanstekelijk werkte. Ook zijn werkwijze sprak ons enorm aan: hij bewoog zich steeds heel bescheiden op de achtergrond en ging uitermate flexibel om met onze wensen. Echt top! Wij hebben nu een prachtig fotoalbum als resultaat. Dolf, super bedankt!
Rita & Jos
Aangezien we beiden niet houden van geposeerde foto’s waren we op zoek naar een relaxede fotograaf die vooral de sfeer van de dag goed in beeld zou brengen. En dat is gelukt! Dolf is erg creatief, geeft leuke ideeen en zorgt ervoor dat het echt om de bruiloft ging! De foto’s zijn daarnaast ook echt prachtig. We kijken ze met regelmaat terug, met een grote glimlach op ons gezicht! Hij heeft kleine, maar belangrijke, details goed gevangen en ook de gasten waren zeer over hem te spreken.
Hij was altijd keurig op tijd, goed voorbereid en hield ons goed op de hoogte.
Dorieke & Sander
Dolf maakt creatieve spontane foto’s en is erg fijn in samenwerking. Dankzij Dolf hebben wij fantastische foto’s om onze dag te herinneren!
Monique en Tim